Популярне

Небайдужих тернополян просять допомогти боротись із коронавірусом

На Тернопільщині шукають волонетрів, які можуть допомогти в боротьбі з COVID-19, адже катастрофічно не вистачає медиків.

Борщівська районна лікарня шукає волонтерів. 

зараз на стаціонарному лікуванні перебуває 64 особи з діагнозом COVID-19. Ще 10 осіб – під підозрою. 87 людей перебувають у лікарні із пневмонією. Більшість хворих потребують цілодобового догляду, проте працівників на всіх не вистачає.

Добровольців обіцяють забезпечити засобами захисту і навчити необхідним навикам.

“У зв’язку із важкою епідеміологічною ситуацією в районі КНП “Борщівська районна лікарня” звертається до усіх небайдужих за волонтерською допомогою по догляду за хворими. На даний час на стаціонарному лікуванні перебуває 64 особи з діагнозом COVID-19. Під підозрою – 10 осіб. З діагнозом пневмонія – 87 осіб. На жаль, нам критично не вистачає людей (волонтерів), які готові вкладати свій час у вирішення проблеми боротьби з епідемією коронавірусу. Більшість хворих потребують круглодобового догляду. Ми зі своєї сторони забезпечемо вас всіма необхідними засобами індивідуального захисту, а наш медперсонал надасть вам кваліфіковане роз’яснення , щодо допомоги хворим – облаштування життєвого простору, способи заміни натільної та постільної білизни, підгузків, техніка та способи переміщення осіб, які користуються допоміжними засобами пересування, догляд за тілом хворого.
Ми віримо, що серед вас є небайдужі люди, які готові вникнути в нашу проблему. Будемо дуже вдячні всім, хто відгукнеться на наше прохання!!!”, – ідеться у дописі у Facebook.

Інеса Рейвен
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією